Hari ini sudah separuh bulan dalam bulan Januari 2020

Nak wish welcome pun mungkin dah lebih 2 minggu, Tapi apa pun, semoga tahun ini kita semua lebih dirahmati dan selamat dari segala bala bencana. In shaa Allah..

Walaupun dah hambir setengah bulan dalam taun baru 2020 tapi setiap hari rasanya macam sama jer. Pejam celik masih lagi saya seperti yang dulu 🙂 Alhamdulillah, syukur. Masih sihat. Sakit sikit sikit tu biasa. Maklumlah dah 5 series. Tapi masih lagi boleh bekerja, berdiri, duduk, tidor, makan dan terus diberi peluang beribadat dan memohon keampunan.

Apa target tahun ni?

Boleh saya post next page?

Tunggu ya




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *